Vijesti

Štabovi iz Doboja i Šamca da dostave izvještaje o preduzetim aktivnostima prije i tokom poplava

Republički štab za vanredne situacije, na 11. sjednici održanoj 23.05.2014. godine donio je naredbu kojom se naređuje svim opštinskim/gradskim štabovima za vanredne situacije i povjerenicima za grad Doboj i opštinu Šamac, da dostave izvještaj sa podacima o postupcima, mjerama i radnjama koje su preduzeli prije poplava, a vezano za aktivnosti na pripremi i organizaciji zaštite i spasavanja, u skladu sa postojećim planovima zaštite i spasavanja.

Takođe izvještaje treba da dostave i o aktivnostima urađenim tokom poplava, u pogledu realizacije planiranih aktivnosti na zaštiti i spasavanju, i neposredno nakon poplava, a vezano za otklanjanje posljedica poplava i normalizacije funkcionisanja nadležnih službi.

U saopštenju republičkog štaba se navodi da su dužni u prilogu izvještaja dostave kopije svih akata koje su izradili i uputili subjektima zaštite i spasavanja (procjene ugroženosti, planove zaštite i spasavanja, odluku o formiranju štaba za vanredne situacije, odluku o proglašavanju vanredne situacije, sve naredbe koje je štab donio, i ostale akte).

Izvještaj su dužni dostaviti Stručno-operativnom timu Republičkog štaba za vanredne situacije, najkasnije do 28.05.2014. godine.

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog