Vijesti

Radmanović negirao vlasništvo nad novim stanom u Banja Luci

SARAJEVO- Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović saopštio je da nije vlasnik novog stana od više stotina metara kvadratnih u Banjaluci i da je vijest o tome, koju su prenijeli pojedini mediji u BiH, dezinformacija koja služi u propagandne i predizborne svrhe.

On je najavio da će, zbog kontinuiranih laži izrečenih na račun njegove ličnosti i porodice, biti prinuđen zatražiti odgovarajuću zaštitu putem nadležnog suda. 

Radmanović je odbacio navode u vezi sa kupovinom novog stana kao potpuno netačne, ističući da on nije, niti je bilo ko iz njegove porodice vlasnik bilo kakvog stana u zgradi u banjalučkom naselju koje se navodi u informaciji koju su prenijeli mediji, saopšteno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH iz Srpske. 

"Moja imovina nije tajna. Sve što sam imao prije četiri godine, kada sam preuzeo drugi mandat člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, imam i sada i to je sve precizno navedeno u mom imovinskom kartonu u Centralnoj izbornoj komisiji, a u koji javnost ima potpuni uvid", napomenuo je Radmanović u demantiju. 

On je naveo da živi u istom stanu u Banjaluci duže od 15 godina i nema namjeru da ga mijenja ni sada, niti ubuduće. 

"Objavljena vijest je najobičnija dezinformacija koja služi u propagandne i predizborne svrhe, s ciljem smišljene diskreditacije mene i moje ličnosti, kao predstavnika Republike Srpske u zajedničkim institucijama BiH", naglasio je Radmanović. 

Televizija BN i magazin "Slobodna Bosna" prenijeli su tekst koji je Slobodan Vasković objavio na svom blogu u kojem navodi da u ekskluzivnom stambenom objektu u Aleji Svetog Save u Banjaluci Radmanović posjeduje stan od 300 metara kvadratnih.

izvor: Srna

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog