Vijesti

Sutra kiša, pljuskovi i grmljavina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz intenzivnije padavine poslije podne.

U jutarnjim časovima preovladavaće promjenjivo do pretežno oblačno i suvo vrijeme, ali će tokom prijepodnevnih časova biti povremene kiše i pljuskova, dok će oko podneva i poslije podne biti nestabilno sa češćim pljuskovima i grmljavinom, te uz uslove da ponegdje bude sugradice ili grada, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Predveče i tokom noći prestanak nestabilnosti, osim na krajnjem sjeveru i istoku gdje još ponegdje može biti padavinama. 

Jutarnje temperature biće od četiri do 11, na jugu do 14, a dnevne od 16 do 23 stepena Celzijusova. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Han Pijesak, Čemerno i Kalinovik 10, Mrkonjić Grad i Sokolac 12, Sarajevo, Bugojno i Srebrebnica 13, Tuzla, Gacko, Ribnik i Nevesinje 14, Zvornik, Rogatica i Bihać 15, Banjaluka, Novi Grad, Gradačac, Sanski Most i Zenica 16, Bijeljina, Doboj i Rudo 17, Prijedor, Srbac i Foča 18, Bileća 20, Mostar i Višegrad 21, te Goražde, Stolac i Trebinje 22 stepena Celzijusova

Izvor:Srna
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog