Vijesti

U prekidu saobraćaj na magistralnom putu Brčko - Lončari

U prekidu je odvijanje saobraćaja na magistralnom putu Brčko - Lončari, u mjestu Krepšić, a saobraćaj je preusmjeren na regionalni put Brčko - Cerik - Lončari, tzv. malezijskim putem, ali se odvija otežano, jednom kolovoznom trakom.

Na magistralnom putu Bijeljina - Tuzla saobraćaj je obustavljen u mjestu Peljave, a saobraća se preko Tobuta i Priboja.

Neprohodan je i regionalni put Doboj - Modriča u mjestu Vranjak. U prekidu je odvijanje saobraćaja i na regionalnom putu Doboj – Petrovo, a za saobraćaj se koriste lokalni putevi.

Na regionalnom putu Priboj - Lopare - Mačkovac - Piperi, zbog oštećenja mosta u mjestu Jablanica, saobraćaju samo putnička vozila.

Zbog odrona, i dalje je u prekidu odvijanje saobraćaja na dionici magistralnog puta Dobro Polje - Miljevina. Putnička vozila mogu koristiti regionalni  makadamski put Dobro Polje – Jažići – Jelašica - Miljevina, dok ostala vozila koriste magistralni put preko Rogatice i Goražda.

Saobraćaj je obustavljen na regionalnom putu Lopare - Površnice.

Prema prikupljenim informacijama na putevima u Republici Srpskoj jutros se saobraća po suvim ili mjestimično vlažnim kolovozima.

Na dionicama u usjecima iz AMS upozoravaju na povećan broj odrona, a u kotlinama i duž rijeka magla mjestimično smanjuje vidljivost.

Na magistralnom putu Doboj - Gračanica od sinoć se na području Stanić Rijeke u Federaciji BiH propuštaju vozila, ali i dalje se saobraća otežano jednom trakom.

Zbog  klizišta potpuno je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Jajce - Crna Rijeka /Lučina/, a podvožnjak na ulazu u Žepče još nije prohodan.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja.

izvor: Srna

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog