Vijesti

Policija neće stati dok ne pronađe Stanojevića i Simića

Za tijelima Darka Stanojevića i Gorana Simića sa područja Banjaluke policija traga mjesec dana nakon što su nestali u avgustovskim poplavama i neće stati dok ne budu pronađeni, rečeno je Srni u banjalučkom Centru javne bezbjednosti.

Portparol CJB Banjaluka Marija Markanović rekla je da za dvojicom muškaraca tragaju Specijalne jedinice policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i pripadnici Centra javne bezbjednosti Banjaluka i da neće stati dok ih ne pronađu i predaju porodicama. 

Ona je istakla da ronioci Specijalne jedinice zbog mutne vode i kiše ne mogu da pretražuju korita Vrbanje i Vrbasa, već se čeka da se voda izbistri da bi mogli nastaviti potragu. 

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić rekao je ranije da policija neće odustati od potrage za tijelima nastradalih u posljednjim poplavama, ali da su procjene da su zbog jakih bujica odnesena veoma daleko od Banjaluke. 

Jovičić je rekao da se teren pretražuje svakodnevno i da policija neće odustati dok žrtve ne budu pronađene. 

Darko Stanojević /37/ i Goran Simić /29/ nestali su 5. avgusta. 

Stanojević se oko 21.00 čas odvezao od porodične kuće "ladom nivom" sa Petrom Živković /42/. Oboje su nestali dok su prelazili Crni potok kod Čelinca. Tijelo Živkovićeve u međuvremenu je pronađeno, a 10. avgusta je u koritu Vrbanja pronađena i olupina automobila za koju se pretpostavlja da je pripadala Stanojeviću. 

Simić je nestao u poplavi u banjalučkoj Ulici Koste Jarića, gdje je i pronađen njegov automobil. 

izvor: Srna

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog