Vijesti

Sjednica skupštine grada 30. oktobra

Kolegijum Skupštine grada Banjaluka danas je odlučio da sjednica gradskog parlamenta bude održana 30. oktobra, a među predloženim tačkama dnevnog reda trebalo bi da bude konsolidovani izvještaj o šestomjesečnom izvršenju lokalnog budžeta.

Među predloženim tačkama dnevnog reda su i Prijedlog odluke o izmjeni i dopuni Odluke o utvrđivanju poreske stope za oporezivanje nepokretnosti na području grada za tekuću godinu, kao i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o načinu i uslovima za prekopavanje javnih površina na području grada.

Pred odbornicima će biti i elaborat o procijenjenoj šteti na području grada Banjaluka prouzrokovanoj elementarnim nepogodama od 6. avgusta do 11. avgusta i sa 16. na 17. avgust, saopšteno je iz gradskog Odsjeka za odnose s javnošću.

Obornici bi trebalo da razmatraju i Prijedlog odluke o dodjeli poslovnog prostora na korištenje bez naknade Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, kao i Prijedloge odluka o utvrđivanju naziva za nove ulice u mjesnim zajednicama Motike i Saračica.

Trebalo bi da bude razmatran i Prijedlog zaključka o usvajanju izvještaja o provođenju Lokalnog ekološkog akcionog plana za grad Banjaluku za period 2012-2013. godina.

Na dnevnom redu ovog skupštinskog zasjedanja biće i dvije informacije iz oblasti društvenih djelatnosti, i to o omladinskim aktivnostima u Banjaluci za ovu godinu i o stanju bolesti zavisnosti na području grada.

Izvor: ATV

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog