Svijet

Promotivna internet akcija " Er Srbije"

Srpska nacionalna aviokompanija "Er Srbija" prodaje danas karte po promotivnim cijenama u okviru akcije "Specijalna nedelja".

Samo oni koji budu kupovali karte putem vebsajta www.airserbia.com moći će danas da ih nabave po promotivnim cijenama za povratne letove iz Beograda za Rim i Solun po početnoj cijeni od 109 evra sa uključenim taksama. 

Iz ove aviokompanije navode da putovanja vikendom podliježu doplati od 10 evra po pravcu, a popust na djecu i bebe neće se primjenjivati. 

Karte se mogu kupiti za putovanja planirana u periodu od 1. decembra 2014. godine do 15. juna 2015. godine /osim u periodu 17. decembar 2014. godine - 13. januar 2015. godine i 29. mart - 17. april 2015. godine/. 

"Er Srbija" je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013. Leti do više od 40 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" Beograd, kako u putničkom, tako i u teretnom saobraćaju. 

Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije, Južne i Sjeverne Amerike u saradnji sa kod šer partnerima, i sa kompanijom "Etihad ervejz", svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udjela. Aviokompanija trenutno ima flotu od deset uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

Izvor: Srna
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog