Tehnologija

Donesi.com među najuspješnijim regionalnim online projektima

Najveći regionalni servis za naručivanje hrane posredstvom interneta, Donesi.com povećao je svoju ponudu u Sarajevu i u drugim gradovima u Bosni i Hercegovini u kojima trenutno postoji mogućnost online naručivanja hrane na kućnu adresu.

Servis Donesi.com ove godine obilježio je osam godina od pokretanja i ujedno je jedan od najuspješnijih i prvih online projekata u regionu. Dobitnik je mnogih nagrada u oblasti elektronskog poslovanja a trenutno u našoj zemlji posluje u  Sarajevu, Banjaluci, Bijeljini, Brčkom i Prijedoru.

Donesi.com objedinio je izbor najboljih restorana koji vrše dostavu hrane u ovim gradovima, a redovnim ažuriranjem informacija iz restorana o ponudi jela, području grada na koje restorani vrše isporuke, vremenu potrebnom da se izvrši dostava, te tačnim cijenama i utiscima korisnika servisa, omogućava novo iskustvo izbora jela tokom užurbanog dana, nakon dugog radnog dana ili jednostavno, u prilikama za druženje i opuštanje.

Ljubitelji dobre hrane imaju priliku jednostavno i brzo naručiti svoje omiljeno jelo iz nekog od sarajevskih restorana. Nakon nekoliko klikova narudžba će biti proslijeđena direktno u restoran iz kojeg je naručena hrana, što je ujedno i veliko olakšanje u komunikaciji između restorana i kupaca. Cijene hrane identične su cijenama u restoranima koji su u ponudi Donesi.com servisa.

Da bi ljubitelji hrane uživali još više, bilo da su kući i nemaju vremena za pripremanje ručka ili čekaju kratku pauzu na poslu, tu su aplikacije servisa Donesi.com. Dostupne  su na Android mobilnim uređajima kao i na iOS uređajima kako bi korisnici na što jednostavniji i brži način mogli naručiti svoje delicije, bilo da je riječ o picama, roštilju, vegetarijanskoj hrani, dezertima ili drugim jelima.

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog