Vijesti

Snijeg na Vlašiću, Jahorini i Bjelašnici

Bliži nam se sredina decembra, a vremenski uslovi još nisu donijeli dovoljno snijega koji bi omogućio bezbrižno otvaranje sezone skijanja na planinama. Ipak, na Bjelašnici i Jahorini su pripreme uveliko u toku.

Sezona skijanja na Jahorini počinje 11. decembra, a svi posjetioci Olimpijskog centra Jahorina će 12. i 13. decembra moći uživati u besplatnom skijanju.

Do otvaranja sezone su ostala tri dana, a u Olimpijskom centru Jahorina se nadaju kako će sve proći u najboljem redu, te kako će vremenski uslovi biti na njihovoj strani.

Kako je još juče u razgovoru za Klix.ba kazao menadžer za prodaju i marketing Olimpijskog centra Jahorina Dragan Sokolović, za vikend će Jahorinu posjetiti oko 300 mladih ljudi iz Beograda.

Takođe, za vikend će se na Jahorini održati i koncert grupe Regina, dok će u većini objekata biti organizovani muzički program i zabava.

Na planini Bjelašnica trenutno vlada pravi zimski ambijent, pada prvi snijeg, a temperatura je -2,5 stepeni.

"Ako se dostignu uslovi temperature od -4 stepena Celzija, možemo praviti i vještački snijeg. Zvanični termin koji je planiran za otvaranje sezone je 21. decembar, a otvorenje sezone uopšte nije upitno, te će svi kapaciteti dotad biti spremni. Oslanjamo se na prirodne uslove i očekujemo obimnije padavine do tog datuma", kazao je u razgovoru za Klix.ba Suad Jušić, direktor ski-centra Bjelašnica.

izvor: Klix

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog