Vijesti

Dodik: Opet ću se kandidovati za predsjednika SNSD-a!

Predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će se ponovo kandidovati za predsjednika te stranke na Saboru koji bi trebalo da bude održan u aprilu.

Dodik je tako odgovorio na ono što je medije i najviše interesovalo,a to je šta ima da kaže na pisanje bivšeg generalnog sekretara stranke, Rajka Vasića, koji je na svom blogu istakao da je vrijeme da Dodik podnese ostavku na mjesto predsjednika partije.

Od Dodika je stigao  odgovor da od ostavke nema ništa.

”Ko god misli da ne treba da budem predsjednik SNSD-a to može da kaže na nekom od sastanaka stranačkih organa” poručio je Dodik koji je komentarisao i podršku potpredsjednika stranke  Igora Radojičića Vasićevim stavovima.

Dodik je rekao da je pročitao komentar Igora Radojičića u kojem je navedeno da je Vasićeva ocjena u blogu najbolja, sistematična analiza stanja u SNSD-u ikada napisana.

Dodik tvrdi da Radojičićev komentar nije shvatio kao njegovu podršku onome što je Vasić napisao, ali da bi o svemu , ipak, trebalo pitati samog Igora Radojičića.

Dodik je poručio i da u u najvećeoj stranci u Republici Srpskoj nema podjela i neslaganja.

Izvor: ATV
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog