Region

Emisija Ivana Ivanovića skinuta s programa Prve TV

Emisija Veče sa Ivanom Ivanovićem, kako javljaju srbijanski mediji skinuta je do daljnjeg s programa Prve TV, a na lični zahtjev vlasnika televizije, prenosi bh. novinska agencija Patria.

Razlog za to je što je Ivanović u posljednjoj emisiji ismijao srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića i njegovu suprugu.

- U ovom trenutku jedino što možemo da vam kažemo jeste da ćete u ponedeljak dobiti informaciju šta će biti sa emisijom “Veče sa Ivanom Ivanovićem” - rekli su za “Blic” u PR službi Prve TV.

Autor ove emisije Ivan Ivanović nije odgovarao na pozive novinara “Blica”, tako da je javnost ostala uskraćena za njegov komentar o skidanju njegovog večerašnjeg šoua.

I dok TV „Prva” krije razloge zašto večeras neće biti poznate emisije, saznajemo da je vlasnik televizije skinuo “Veče sa Ivanom Ivanovićem” zato što su voditelj i njegovi gosti u prošlonedjeljnoj emisiji na prilično neprijatan način ismijavali predsjednika Srbije Tomislava Nikolića i njegovu suprugu Dragicu.

- Izgleda da su malo pretjerali sa šalama na račun predjsednika Srbije i njegove supruge, jer su neke čak bile i vrlo neukusne. Sasvim je moguće da je to i razlog zbog koga je večerašnja emisija skinuta sa programa - otkriva za “Blic” izvor blizak produkciji.

Ivanović se nekoliko puta sprdao sa predsjednikom tokom posljednje emisije. Prvo je predsjedniku montirao izjavu iz filma “Lepa sela, lepo gore”, kojom je objasnio kako Vučićevi ministri nisu njegov nivo: “Da se vi školovani nešto pitate, otišli bi i Srbi i Srbija u ku...” Potom su “proročkom, Tarabićevskom izjavom” nazvali njegovu izjavu u kojoj brani humanitarni rad svoje supruge Dragice: “Kroz 100 godina će dva Srbina razgovarati i reći kako se zvao onaj predsjednik, muž Dragice Nikolić, koja je napravila 20 porodilišta u Srbiji.“

I na kraju su “objasnili” da Nikolić daje ovakve i slične izjave jer je “neispavan” pošto mu iznad glave u Bajčetini lete avioni, pa su zbog toga morali da uvedu zabranu letova iznad predsjednikove seoske kuće. Još su dodali i da će zbog toga iz donacija biti izgrađenja “vazdušna obilaznica oko Bajčetine do kraja 2015. godine“, prenio je "Blic".

Ivanović ipak se na društvenoj mreži Twitter izvinuo Srđanu Dragojeviću što je bez odobrenja koristio isječak iz njegovog filma "Lepa sela, lepo gore".

‏@srdjandrago  

Citam vest o Ivanovicu i primecujem da je ubacio kadar iz "Lepih sela" u emisiju. To stalno radi i "Bulevar" sa mojim filmovima - ne pitaju!

‏@veceivan

@srdjandrago samo tonski zapis te scene. Izvini molim te.

‏@srdjandrago 

@veceivan Nema frke. Mene kad pitaju, uvek se slozim. Krivo mi je samo sto veoma retko pitaju. Ipak je to autorstvo. Pozdrav.

Podsjetimo, Ivanović je počeo da radi na televiziji 2007. sa formatom "Keš taksi". Poslije toga je bio voditelj rialitija "Survajver", a "Veče sa Ivanom Ivanovićem" startuje 14. maja 2010. Tokom pet godina na Ivanovoj fotelji su se našli mnogi, uključujući i bivšeg hrvatskog predsjednika Stipu Mesića, ali i svjetske zvijezde poput Stinga i Bilija Ajdola. Ivan je bio i član žirija šoua TLZP. 

Voditelj Ivan Ivanović je u junu 2013. produžio ugovor sa TV Prva na još tri godine, a šta će biti konačna odluka čelnika Prve TV ostaje da se vidi.

izvor: NAP

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog