Vijesti

SIPA: Kreirana nova veb stranica

ISTOČNO SARAJEVO - Agencija za istrage i zaštitu BiH /Sipa/, u okviru kontinuiranog procesa modernizacije i jačanja kapaciteta, te razvijanja odnosa sa javnošću, pustila je u rad novu veb stranicu dizajniranu u skladu sa najsavremenijim trendovima /sipa.gov.ba/, saopšteno je iz Agencije.

Nova veb stranica omogućava građanima jednostavno praćenje novosti i dešavanja u vezi sa aktivnostima Sipe, moderniji prikaz sadržaja, olakšano pretraživanje i pristup informacijama, te integraciju sa društvenim mrežama i dijeljenje sadržaja. 

Upotrebom responsiv /responsive/ veb dizajna građani mogu da prate ovu stranicu i preko mobilnih telefona i tableta. 

Na veb stranici mogu se pronaći osnovne informacije o Sipi, njenim nadležnostima i organizacionoj strukturi, realizovanim akcijama, saradnji sa drugim agencijama i institucijama, medijski izvještaji i mnoge druge zanimljivosti. 

U okviru posebne rubrike "Kontakti" nalazi se i elektronski obrazac za prijavu nezakonitosti. Posredstvom elektronskog obrasca građani mogu, osim uobičajenih mehanizama komunikacije /telefon, e-mail, dolazak u službene prostorije, krimolovac/, podnijeti i elektronsku prijavu krivičnog djela. 

Modernizacijom postojeće veb stranice redizajniranjem, unapređenjem funkcionalnosti i dodavanjem novih modula, uz pomoć kompanije "Lampa studio" iz Sarajeva, Sipa je dobila reprezentativan produkt koji odgovara imidžu vodeće policijske agencije u BiH i šire, ističe se u saopštenju. 

izvor: Srna

 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog