Vijesti

Uhapšen zbog lažne prijave o bombi u noćnom klubu u Banjaluci

Banjalučka policija je uhapsila mladića koji je u pijanom stanju Centru javne bezbjednosti uputio lažnu prijavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi u noćnom klubu u centru grada.

Nepoznato muško lice je u nedjelju ujutru, 22. februar oko 01,50 časova, anonimno putem telefona prijavilo Centru javne bezbjednosti Banjaluka da je noćnom klubu u ulici Kralja Petra prvog Karađorđevića postavljena eksplozivna naprava.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta su izašli policijski službenici koji su oko 02,00 časova ispred ugostiteljskog kluba lišili slobode Lj.N.(1984) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Lažno prijavljivanje krivičnog djela. 

Izvršen je protiv-diverzioni pregled kao i uviđaj i konstavovano je da u objektu nema eksplozivne neprave, saopštili su iz CJB Banjaluka. 

Policijski službenici su pronašli mobilni telefon sa kojeg ja upućen poziv, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da osumnjičeni ima 1,80 promila alkohola u organizmu. 

Obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se protiv osumnjičenog u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, a on je nakon završene kriminalističke obrade otpušten na slobodu.

autor: Frontal

 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog