Vijesti

Pokušaj ubistva u Banjaluci

Centru javne bezbjednosti Banja Luka, 3.3.2015. godine oko 19,00 časova prijavljeno da je S.N.(1974) iz Banja Luke, nožem nanio ubodne rane u predjelu leđa tridesetčetvorogodišnjaku iz Banja Luke, koji je nakon zadobijenih povreda hospitalizovan u Univerzitetsku bolnici Kliničkog centra Banja Luka

Naime, osumnjičeni je u ugostiteljskom objektu u ulici Put srpskih branilaca, nožem nanio ubodne rane oštećenom nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu, rečeno je u CJB Banja Luka.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Ubistvo u pokušaju osumnjičeni je istog dana oko 20,40 časova u mjestu Priječani pronađen i lišen slobode. Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Sektora kriminalističke policije - CJB Banja Luka, a o svim preduzetim mjerama i radnjama upoznat je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka.  

Nakon završene kriminalističke obrade, osumnjičeni će u toku dana, 4.3.2015. godine, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sproveden u Okružno tužilaštvo Banja Luka na dalje postupanje.  

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog