Region

U Beka pucala žena iz Crne Gore?!

Istraga o napadu na Milana Beka, biznismena koji je upucan 14. novembra prošle godine u Beogradu još traje, ali novi detalji u istrazi pokazuju da je na njega najvjerovatnije pucala žena, koja je neposredno prije napada došla iz Crne Gore.

Operativci beogradske policije već osam mjeseci pokušavaju da utvrde ko je i zašto organizovao sačekušu na jednog od najbogatijih srpskih biznismena Milana Beka.

Odmah poslije pokušaja ubistva, na čauri nađenoj na mjestu napada pronađen je DNK koji pripada osobi ženskog pola.

To nam je odmah ukazalo da je ili pucala žena, ili da je metak u pištolj stavila osoba ženskog pola. U međuvremenu smo došli do još nekih dokaza i ozbiljnih indicija koje ukazuju da je na Beka pucala žena. Istraga ide u pravcu Podgorice. Imamo razloga da sumnjamo da je oroz povukla žena koja je neposredno prije atentata stigla iz Crne Gore, a vjerovatno se poslije pokušaja ubistva tamo i vratila, kaže za “Informer” izvor iz vrha policije.

Ministar policije Srbije Nebojša Stefanović je ranije izjavio da istraga o napadu na Beka još traje, kao i da će javnost biti obaviještena o svemu kada to bude moguće.

Izvor: ATV
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog