Vijesti

Sanjam Barselonu

Fudbalski klub Rekreativo dobio je poziv iz snova. Slavna Barselona pozvala je Rekreativo da gostuje 20. oktobra u Barseloni i da polaznici Rekreativo Kombank škole fudbala odigraju dvije utakmice. Prilika je to koja se pruža jednom u životu i san svakog fudbalera – igrati protiv velike Barselone.

FK Rekreativo je amaterski klub koji se finansira isključivo prilozima samih igrača i potrebna nam je pomoć da našoj djeci ostvarimo san da otputuju u Barselonu, jer troškovi iznose oko 8.000 evra. Naša škola fudbala koja je pokrenuta kao potpuno besplatna je bila početak tih snova i jedan je od najvažnijih projekata kluba koji je osim po poznatim ličnostima među počasnim članovima poznat širom svijeta zbog svojih brojnih humanitarnih akcija i akcija za djecu. 

Gradili smo dječije igralište, davali krv, skupljali odjeću za siromašnu djecu, dijelili saobraćajne trakice djeci da im put do škole bude sigurniji, omogućili da sva djeca koja vole fudbal mogu da ga besplatno treniraju, a sada želimo da ih odvedemo u jedan od najvećih svjetskih klubova, na jedan od najpoznatijih stadiona na svijetu i da im pružimo priliku da se ravnopravno i hrabro takmiče protiv velikog rivala – Barselone! Pomozite nam da ostvarimo dječije snove, jer oni nemaju cijenu! 

KAKO POMOĆI:

BROJ ŽIRO RAČUNA FK REKREATIVO u KM kod ProCredit Bank je:

194-106-58153001-04

BROJ DEVIZNOG RAČUNA

IBAN: BA391941065815302238

SWIFT: MEBBBA22XXX

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog