Vijesti

"Boksit" objavio spisak imena kojima je zabranjen ulazak u kompaniju!

Kompanija "Boksit" iz Milića danas je na svojoj zvaničnoj internet stranici objavila spisak imena kojima je zabranjen ulazak u objekte i prostor kompanije "Boksit". Saopštenje kompanije prenosimo u cjelini.

U skladu sa članom 23. stav 1v. Zakona o agencijama za obezbjeđenje lica i imovine i privatnoj detektivskoj djelatnosti, („Službeni glasnik RS“ broj: 4/12), a u cilju zaštite imovine i lica (zaposlenih, poslovnih partnera i gostiju) objavljujem,

S P I S A K

lica kojima nije dozvoljen ulazak i boravak u objektima i prostoru Kompanije „Boksit“ a.d. Milići

1. Vagurić Duško

2. Vasiljević Slobodan

3. Šarenac Zoran

4. Ninić Ljubiša

5. Marković Saša

6. Mijatović Zoran 

7. Matić Željko

8. Čampara Miron

9. Pantić Ljubiša

10. Mićić Mirjana

11. Radić Miloš

Navedena lica su svojim javnim istupima, štetila ugledu Kompanije "Boksit" , a nedoličnim ponašanjem pokazivala sklonost ka nasilju, narušavanju javnog reda i mira, ugrožavanju i oštećenju imovine, prekomjernom uživanju alkohola i sličnim ponašanjima, koja su suprotna moralu sredine u kojoj žive, zbog čega su nepodobni da borave u objektima Kompanije „Boksit“ i da im se pružaju usluge, koje Kompanija inače pruža ostalim gostima, zbog čega, a u cilju zaštite imovine i lica, zabranjuje im se ulazak u objekte Kompanije i pružanje usluga. 

Služba obezbjeđenja, nadzora i zaštite dužna je postupati po gore navedenom, a u slučaju da ima određenih problema, koji mogu dovesti do konflikata, ili drugih neželjenih posledica, obavijestiti Policijsku stanicu Milići, odnosno zatražiti njihovu intervenciju.

Napomena: Bez obzira što su pojedini objekti u javnoj upotrebi, kao što su ugostiteljski objekti, prevozna sredstva (autobusi), Autobuska stanica, Dom rudara itd. ti objekti su privatna imovina, u vlasništvu akcionara i oni moraju biti u funkciji za koju su namjenjeni i zaštićeni od svih pojava, koje mogu ugroziti njihovo funkcionisanje, odnosno moraju se otkloniti svi nedostaci koji mogu ugroziti imovinu i narušiti ugled Kompanije "Boksit" .

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog