Vijesti

Drugi Forum menadžera u aprilu u Banjaluci

Centar za edukaciju „Pro Educa“ iz Banjaluke najavljuje drugi Forum menadžera u Banjaluci, 21. aprila. Cilj Foruma menadžera je pružanje kontinuirane edukacije, te praćenje promjena i najnovijih trendova u oblasti menadžmenta, ali i upoznavanje, te razmjena iskustva i znanja uspješnih menadžera i stručnjaka.

Prvi poslovni Forum menadžera Republike Srpske održan je u novembru, a okupio je preko 200 učesnika - menadžera najvažnijih javnih preduzeća, domaćih i međunarodnih privatnih kompanija, predstavnika institucija Republike Srpske, lokalnih zajednica, stručnu  javnost i medije. Da je edukacija ključna za uvođenje promjena u oblasti menadžmenta, te da samo kontinuirana edukacija i praćenje svjetskih trendova može doprinijeti kvalitetnom razvoju struke, samim tim i razvoju privrede jedne države bio je glavni zaključak prvog Foruma menadžera, na kome su predstavljeni rezultati istraživanja stavova menadžera sprovedenog tokom prošle godine.

U Banjaluci će se u 21. aprila okupiti stručnjaci iz oblasti liderstva, strateškog planiranja, korporativnog upravljanja, organizacije, kriznog i strategijskog menadžmenta, a svoje učešće do sada su potvrdili: Brane Gruban, Tamara Vlastelica, Danijela Lalić, Tomaž Pavlica, Dejan Ljuština  i Vladimir Vulić.

Prijave za Forum su u toku, a svi informacije možete pronaći na sajtu www.proeduca.net.

Kontakt za više informacija: Marinela Todorović, 063 289 105; mail: forum@proeduca.net 

 

 

 

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog