Vijesti

Promjena stava: SNSD će podržati Zakon o “švajcarcima”

Poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske podržaće Prijedlog zakona o konverziji kredita sa valutnom klauzulom u švajcarskim francima.

Dogovor je uspostavljen danas na sjednici Izvršnog komiteta Saveza nezavisnih socijaldemokrata i članova poslaničkog kluba partije.

Na radnoj sjednici je dogovoreno i da SNSD, kao najbrojnija politička partija u RS, neće dozvoliti da se ostvare namjere predstavnika SzP bh. nivou, čiji je cilj isključivanje parlamenta Srpske iz procesa donošenja bitnih odluka.

U saopštenju se navodi da su članovi Izvršnog komiteta SNSD-a upoznali narodne poslanike o zaključcima sa prethodne sjednice ovog stranačkog organa, od kojih je najznačajnije postojanje potrebe da se u zvaničnim organima Srpske pripreme odgovori za institucionalnu odbranu od svih napada čiji je cilj rušenje Republike Srpske.

“Članovi Izvršnog komiteta i narodni poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske razmijenili su mišljenja i o ostalim aktuelnim političkim temama, a zajednički je konstatovano da je SNSD spreman za predstojeće lokalne izbore”, dodaje se u saopštenju.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog