Vijesti

Silvester Stalone - od problematičnog i siromašnog dječaka do filmske zvijezde!

Pri porođaju oštećeni su mu nervi lica. Obraz, usne i jezik ostali su paralizovani. Kada je imao jedanaest godina, roditelji su mu prolazili kroz tešku krizu i na kraju su se razveli. Za svojih trinaest godina, promijenio je više od deset škola, zbog lošeg ponašanja. U školi su ga vršnjaci stalno zadirkivali zbog nerazgovjetnog govora, vređali ga i tukli.

Do 24. godine čistio je ćelije u zoološkom vrtu, radio kao portir i čuvar u noćnom restoranu. Sanjao je da postane glumac, posjetio je više od 300 studija, svaki po četiri puta, ali su ga odbijali, zbog njegovog nerazgovjetnog govora, niko nije htio da mu da ulogu glavnog glumca. 

Kada je imao 24. godine, zbog slabe finansijske situacije, glumio je u porno filmovima. U svojoj tridesetoj godini, prodao je sav ženin nakit, takođe zbog finansijske krize i ona ga napušta, zajedno sa njihovom jednogodišnjom ćerkom.

Prodao je i svog psa, za samo 50 dolara, jer nije imao čime da ga hrani. 

Iste godine, sedeo je sa društvom u jednom lokalnom baru i gledao boks meč. To ga je inspirisalo i u roku od dva dana, napisao je scenario za film, koji je uspio da proda za 25.000 dolara, pod uslovom da se pojavi u glavnoj ulozi. Film je stekao veliki uspeh širom svijeta i donio mu više od milion dolara. Taj film zove se 'Roki', a ovaj dječak je Silvester Stalone.

Izvor: Zanimljivo
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog