Vijesti

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

SDS odlučan u namjeri da preuzme vlast u Banjaluci

Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Banja Luci odlučan je u namjeri da zajedno sa svojim partnerima u Savezu za promjene preuzme vlast i odgovornost na predstojećim lokalnim izborima u ovom gradu.

Banja Luka mora osjetiti promjene nakon oktobarskih izbora i što se tiče Srpske demokratske stranke to je jedan od osnovnih ciljeva predstojećih aktivnosti ove stranke u najvećem gradu Republike Srpske.

To je i osnovna poruka sa sinoć održane sjednice Gradskog odbora SDS u Banja Luci, kojoj je prisustvovao i predsjednik Mladen Bosić.

Istovremeno obavještavamo javnost da na sinoć održanoj sjednici Gradskog odbora SDS izvjesni Draško Ilić nije bio tema kako je to lažno plasirano javnosti.

Nama je poznato da unutar SNSD u Banja Luci već dugo traje sukob na relaciji Draško Ilić i Igor Radojičić. Namjera da se SDS uvuče u taj sukob preko pojedinaca koji rade kampanju za Igora Radojičića najviše govori o njima samim i do sinoć prikrivenoj podršci jednoj od frakcija režima oličenoj u DSP, članici Saveza nezavisnih socijaldemokrata, iz koje dolazi Igor Radojičić.

Gradski odbor SDS u Banja Luci neće se osvrtati na spletke, koje dolaze iz raznih kuhinja, nego će se posvetiti predstojećim obavezama i zadacima kako bi na narednim lokalnih izborima došlo do promjena u Banja Luci.

Informativna služba SDS Banja Luka
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog