Zanimljivosti

Šta reći kad zakasnite na posao (VIDEO)

Regionalno poznata serija "Državni posao" čija okosnica su satirični razgovori između trojice aktera, komentari koji podsjećaju na "stand-up" formu.

U pitanju su kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevice, okolnosti, društveno - političke situacije, sporta, svijeta zabave, njihovi lični stavovi o različitim temama. 

Ideja vodilja je prikaz radnog dana u nekom nepostojećem javnom preduzeću i razmišljanja trojice zaposlenih o dnevnim događanjima u istom, ali i o životu i društvu uopšte. Teme crpe iz dnevne i sedmične štampe, iz različitih blogova, sajtova, razgovaraju o filmovima, serijama, emisijama - radijskim i televizijskim. Akteri na duhovit način komentarišu aktuelna zbivanja, da nasmeju gledaoce i da ih podstaknu na razmišljanje.

Popularni arhivatori - Čvarkov, Torbica i Boškić svakodnevno popravljaju raspoloženje hiljadama ljudi sa našeg govornog područja. Ono što se ponajviše ističe je svakodnevno kašnjenje na posao jednog od arhivatora - Dragana Torbice. Njegovi izgovori i razlozi zašto kasni na posao su više nego genijalni, pa ako imate sličnu naviku (problem), probajte sa nekim od njegovih izgovora, vaš šef će se sasvim sigurno nasmijati, pa vam možda i "progleda kroz prste". 

Izvor: Nezavisne
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog