Tehnologija

Kompanija Comtrade predstavila je novi pametni telefon iz serije 6 – Tesla Smartphone 6.2 Lite.

Android Marshmallow 6.0

IPS HD ekran od 5“, najbolji u cenovnoj kategoriji

Kamereod 8 i 5MP za posebne trenutke

Odlična baterija od 2200mAh

Kvalitetna izrada i metalno telo za veću otpornost

Moćni64-bitniprocesor sa četiri jezgra, uz 2GB RAM-a i 16GB prostora za čuvanje podataka 

Podrška za dve SIM kartice, da odvojite poslovno od privatnog

4G SIM funkcija


Kompanija Comtrade danas predstavlja novi pametni telefon iz serije 6 – Tesla Smartphone 6.2 Lite. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj telefon odgovorio visokim standardima naših korisnika, a krajnji rezultat je izuzetno brz, kvalitetno izrađen i kompaktan pametan telefon sa ekranom koji prevazilazi cenovnu kategoriju, podrškomza Dual SIM i 4G vezu, vrhunskimGPS-om i veoma atraktivnom cenom.


Android 6.0 Marshmallow

Operativni sistemAndroid 6.0 Marshmallow donosi brojne prednosti. App standby funkcija obezbeđuje produženu autonomiju baterije, a privatnost korisnika unapređena je još boljom kontrolom aplikacija prilikom dodeljivanja dozvola za pristup ličnim podacima. Jedna od novih opcija je i uvid u količinu RAM-a koju je „zauzela“ neka od aplikacija, a tu je i Google Now opcija koja omogućava napredno pretraživanje na najjednostavniji način. Jednim pritiskom na Home taster Smartphone-a 6.2Lite, ceo svet vam je na dohvat ruke.

Ekran koji prevazilazi cenovnu kategoriju

OGS (One glass solution) ekran izrađen je uz pomoć tehnologije koja bi semoglaopisatikao “vrhunskaslika bez mnogoposrednika”, jeruklanjanjemdodatnogslojastaklairedukovanjemdebljineekrana, ovorešenjeobezbeđujenestvarnojasanprikaziznačajnoredukujerefleksiju. Uz to, podešavanjaekranaprekoMiraVisionopcijeomogućićevam da podesitebojeposopstvenojželjiilipotrebi.S obzirom na to da se radi o IPS ekranu sa odličnom reprodukcijom boja, automatskim prilagođavanjem osvetljenja i oštrim prikazom, sve je podređeno vrhunskom vizuelnom doživljaju.

Dual SIM i 4G

Tesla Smartphone 6.2 Lite podržava4G vezu za najbrže internet iskustvo i upotrebu dve kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, kako ne biste plaćali previsoke cene rominga.


Vrhunskanavigacija

Gde god da krenete,GPS iGlonasssistemipozicioniranjaće vas neverovatnombrzinomivrhunskompreciznošćuvoditi u željenompravcu, bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki od sličnih programa za navigaciju.

Kamere na visini zadatka

Često ćete poželeti da zabeležite neki trenutak, podelite iskustvo sa prijateljima ili jednostavno sačuvate neke informacije. U takvim trenucima, Tesla Smartphone 6.2 Lite vam na raspolaganje stavlja zadnju kameru od 8MP sa HDR funkcijom, blicom i auto-fokusom, kao i prednju kameru sa rezolucijom od 5MP,za super selfije. Odlična sočiva i senzori obezbeđuju visoki kvalitet fotografija, a možda će vas čak i inspirisati da eksperimentišete sa brojnim mogućnostima snimanja. 


Lakoća rada

Danas se od telefona očekuje sve više, i zbog toga je u Tesla Smartphone 6.2 Lite ugrađen hardver za najzahtevnije korisnike. Snažan 64-bitni procesor sa osam jezgara i odlična grafička kartica omogućavaju vam da ne razmišljate o tome da li vaš telefon može da pokrene neku aplikaciju. 3GB RAM-a i odlično optimizovani Android Marshmallow 6.0 obezbeđuju glatko otvaranje više aplikacija u isto vreme, i to uz maksimalno očuvanu privatnost. 

Metalno telo i kompaktna izrada

Znamo da se ne odvajate od telefona i učinili smo sve da bude što komforniji za upotrebu. Metalno telo pruža dodatni osećaj kompaktnosti i sigurnosti, obezbeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti, a da biste bili još sigurniji, tu je i silikonska maska koja dolazi zajedno sa telefonom.

Multimedijalno uživanje

Tesla Smartphone 6.2 Lite je kao stvoren za uživanje u multimedijalnim sadržajima, zahvaljujući vrhunskom ekranu i kvalitetnom i adekvatno glasnom zvuku. Za uživanje u privatnosti, tu su slušalice sa mikrofonom, a na raspolaganju vam je i 16 GB prostora za snimanje video materijala i muzike, uz mogućnost proširenja putem mikro SD kartice do 64GB.

I još mnogo toga...

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 6.2 Lite vam obezbeđuje po povoljnoj ceni. Odlično optimizovani softver pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad.  Kao i na Tesla tabletima, SwiftKey poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na unapred instalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Spisak mogućnosti ovog uređaja zaista je dugačak pa vas pozivamo da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će se Tesla Smartphone 6.2 Liteu prodaji pojaviti odmah. Detaljne specifikacije i slike telefona nalaze se u prilogu, a više informacije potražite putem: www.tesla.info. 

 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog