Svijet

Heder Armstrong je novi Spark.me govornik

Najpoznatija svjetska blogerka na temu roditeljstva, autorka sa liste bestsellera časopisa New York Times, jedna od 30 najuticajnijih žena u oblasti medija po časopisu Forbes, Heder B. Armstrong (Heather B. Armstrong) biće jedna od ključnih govornika Spark.me konferencije, zakazane za 29. i 30. maj, u Bečićima, kod Budve.

Armstrong važi za najpoznatiju blogersku iz oblasti roditeljstva na svijetu, sa preko 1,5 miliona pratilaca samo na Twitteru. Njen blog (dooce.com) je proglašen za jedan od “100 vebsajtova koje svaka žena treba da prati” od strane časopisa Forbes i jednim od “nezaobilaznih blogova” od strane časopisa Time. Pozitivne reakcije čitatelja na njene avanture kao roditelja su je inspirisale da napiše knjigu “It Sucked and then I Cried: How I Had a Baby, a Breakdown, and a Much Needed Margarita”, koja se ubrzo našla na listi bestselera časopisa New York Times, renomiranojlistinajprodavanijih knjiga na prostoru Sjedinjenih Američkih Država.

Armstrong se smatra pionirkom digitalnog oglašavanja i osobom koja je značajno uticala na razvoj onlajn zajednice kreatora sadržaja. Ima skoro dvije decenije isustva u kreiranju targetiranog sadržaja za brojne svjetske brendove, kao što su Ford, Nintendoi Clorox. Časopis Forbes ju je proglasio jednom od “30 najuticajnijih žena u oblasti medija”.

Armstrong je dva puta učestvovala u Forumu na temu fleksibilnosti radnog mjesta koji je organizovala Bijela kuća, zvanična rezidencija predsjednika SAD. Danas je jedan od najtraženijih govornika na teme u vezi društvenih mreža, filantropije, aktivizma i postizanja ravnoteže između poslovnih obaveza i ličnog ostvarenja. 

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena pet ovogodišnja govornika - u pitanju su Rori Saterlend (Rory Suterland), potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije sa sjedištem u Londonu, Džejson Romejko (Jason Romeyko), bivši kreativni direktor Saatchi & Saatchi i dobitniku brojnih svetskih priznanja najvišeg nivoa iz oblasti marketinga i advertajzinga, Šarad Sagar (Sharad Sagar), društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbs “30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina”, Rob Ficpatrik (Rob Fitzpatrick), serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike “The Mom Test“ i Džon Burkhart (Jon Burkhart), specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist), koji dolazi iz Londona. U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 250€ do 14. maja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, ačija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Konferencija Spark.me održaće se po peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Budvi, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. 

Više informacija o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici www.facebook.com/sparkdotme i Twitter nalogu www.twitter.com/sparkdotme.

 
 
Frontal
Komentari
Twitter
Anketa

Koliko je iskrena podrška Aleksandra Vučića Republici Srpskoj?

Rezultati ankete
Blog