Banja Luka

Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci od 16. do 26. aprila

Članovi Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci i ove godine organizuju manifestaciju "Dani studenata", na kojoj će studenti dvije sedmice imati priliku da budu akteri i kreatori dešavanja, kako na Univerzitetu tako i u gradu.

Ceremonija otvaranja će se održati 16. aprila u kulturnom centru "Banski dvor" a manifestacija će trajaće do 26. aprila.

U okviru "Dana studenata" biće organizovan i "Dan otvorenih vrata", 18. aprila u 12 časova u univerzitetskoj sportskoj dvorani, gdje će banjalučki Univerzitet posjetiti oko 1000 maturanata iz regiona.

Studenti su pripremili i niz drugih dešavanja: konferenciju “Međunarodno pravo i međunarodni odnosi” na Fakultetu političkih nauka i Pravnom fakultetu, izložbu studenata Akademije umjetnosti ali i takmičenje u znanju 23. i 24. aprila.

U pozorištu Jazavac 18. aprila predviđeno je “Veče drame”, te književno veče 25. aprila na Filozofskom fakultetu “ Iz pera studentskoga” na kojem će studenti predstaviti svoja autorska djela.

Studentske igre će se održavati na sportskim terenima Studentskog centra “Nikola Tesla, gdje će 19. aprila biti organizovano i kino na otvorenom.

Najveći događaj na ovoj manifestaciji će zasigurno biti tradicionalona žurka na otvorenom, koja od ove godine nosi naziv "Spring Fever Outdoors". Žurka će se održati 26.aprila ispre drugog paviljona SC "Nikola Tesla".

 

Frontal

 

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog