Politika

СДСС представио секретаријат Странке и нове чланове

Генерални секретар Странке демократске Српске Семберија је Дарко Митрић, док ће послове техничког секретара обављати Славко Новаковић, изјавио је предсједник СДСС-а Мићо Мићић на јучерашњој конференцији за новинаре, на којој су представљени и неки од нових чланова СДСС-а.

Секретаријат СДСС-а чине и Предраг Јовић, Владимир Љубојевић, Зоран Радић, Александар Бунијевац, Горан Марковић и Драгана Лукић Ђурић, која је именована за портпарола Странке.

- Данас смо представили Секретаријат чији је задатак да изгради инфраструктуру Странке и припреми је за предстојеће локалне изборе, а ови људи ће, у једну руку, представљати окосницу нашег будућег Изборног штаба. Свакодневно нам се прикључује на десетине нових чланова, а и велики број мјесних одбора из СДС-а је остао са нама. Посебно сам задовољан новим младим члановима, јер је ријеч о образованим људима који ће допринијети да наша Странка буде водећа у будућности – истакао је Мићић.

Он је нагласио да је циљ СДСС-а да омогући реализацију капиталних пројеката у Граду, као што су нова аутобуска станица, ауто-пут, нове пословно-индустријске зоне и саобраћајна инфраструктура.

Дарко Митрић је оцијенио да су међу омладинцима, који су приступили СДСС-у, енергичне особе са много идеја.

- Заједно ћемо радити на томе да окупимо што већи број присталица и да остваримо што бољи резултат на изборима. Сигурни смо да ће Мићо Мићић бити поново изабран за градоначелника и да ћемо скупа кренути у нове побједе. Странка од данас има и портпарола који ће увијек бити на услузи медијима и, вјерујем, олакшати им рад – додао је Митрић.

Странци демократске Српске Семберија јуче je приступилo више високообразованих кадрова из различитих области, а међу њима су и биохемичари, љекари, економисти, менаџери и професори.

 

Фронтал
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog