Vijesti

U Mostaru zapaljena kuća srpske porodice (FOTO)

U mostarskom naselju Luka zapaljena je kuća srpske porodice, a vlasnica Mirjana Spremo Јančovska kaže da je policija našla dokaze da je požar podmetnut.

Vatrogasci su juče oko 11.00 časova dobili dojavu da gori kuća na adresi Kusalova broj 9 i izašli na teren, ali je vatra već uveliko zahvatila unutrašnjost objekta u kojem je sve izgorjelo.

Јančovska, koja sa porodicom živi u Podgorici, a u Mostar dolazi često, rekla je Srni da kuća nije bila zapaljena ni u ratu, te da očekuje da će policija razriješiti slučaj i pronaći odgovornog.



Foto: SRNA


- Zatekla sam zgarište. Požar je podmetnut. To mi je rekla i policija koja je juče izašla na lice mjesta. Oni su našli dokaze koji ukazuju da je požar podmetnut. Јa sam u šoku - rekla je Јančovska.

Navodi da je prije mjesec i po dana neko pokušao da obije kuću, ali da su se u tom trenutku u kući nalazili njihovi prijatelji, što je vjerovatno omelo provalnike.


Foto: SRNA

Јančovska je dodala da se u komšiluku nalazi još pet-šest kuća u kojima niko ne živi, ali da je zapaljena baš njena.

- Naša kuća nije stradala ni u ratu, preživjela je pakao devedesetih. Što se komšija tiče imam korektne odnose sa svima. Zašto sada, ne znam. Mislim da je to sve planirano, zašto i kako ne znam. Toliki rat prođe, do sada je sve bilo uredu - navela je Mirjana.

 

Izvor: srna.rs

 

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog