Društvo

Тристо полицајаца крвари данас и сутра

БАЊА ЛУКА - Укупно 300 полицајаца из Републике Српске, дароваће крв у оквиру хуманитарне акције, која се данас и сутра проводи поводом Свјетског дана добровољних давалаца крви.


Министар унутрашњих послова Републике Српске, Станислав Чађо, данас је захвалио полицајцима на овом хуманом гесту.

"Захваљујем појединачно сваком полицајцу на овом хуманом гесту и разумијевању ове акције", рекао је Чађо.

Директор Завода за трансфузију крви у Бањој Луци, Горадана Гузијан, нагласила да је са МУП РС постоји добра сарадња, и истакла ће данашњом акцијом добровољног давања крви помоћи да се попуне залихе, које су неопходне за наредне мјесеце.

"Посљедњих година са МУП РС имамо добру сарадњу и акције су бројне и добро организоване у свим градовима РС" рекла је Гузијан.

Акцију добровољног давања крви су, осим министра Чађе, подржали и начелник управе полиције РС начелник Управе полиције Републике Српске Нијаз Смајловић, начелник Управе за криминалистичку полицију РС Гојко Васић и начелник Центра јавне безбједности Бањалука Зоран Станишљевић.

Акција добровољног давања крви данас и сутра ће бити реализована у надлежним здравственим установама у Бањалуци, Приједору, Градишки, Добоју, Бијељини, Зворнику, Фочи, Источном Сарајеву, Требињу и Невесињу.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog