Sport

Ватерполисти Србије стартовали поразом

РИМ - Ватерполисти Србије изгубили су од Шпаније 11:9 (3:1, 1:2, 2:3, 5:3), у првом колу Ц групе на шампионату свијета у Риму.


Српски ватерполисти веома лоше су отворили дуел са Шпанцима, почетком друге дионице губили су са највећих 4:1, али су успјели да се врате и преузму вођство у трећој четвртини након четири везана гола. Ипак, Шпанци се нису предали и са три везана гола у последњем кварталу вратили су предност коју су задржали до краја.

Најефикаснији у екипи Дејана Удовичића били су Вања удовичић и Стефан Митровић са по два поготка, док су се по једном у стрелце уписали Гоцић, Пијетловић, Никић, Алексић и Филиповић.

Са друге стране, Шпанце је предводио Хавијер Гарсија са три гола, док су по два постигли Молина и Перес. Наредни дуел ватерполисти Србије играју у сриједу. Противник је селекција Казахстана која је у првом колу изгубила од Аустралије 14:7.

Шпанија - Србија 11:9 (3:1, 1:2, 2:3, 5:3)

Шпанија: Агилар, Марио Гарсија, Мартин 1, Маларах, Молина 2, Мингел, Гаљего, Еспањол 1, Ваљес 1, Пероне 1, Перес 2, Хавијер Гарсија 3 (1), Лопес.

Србија: Соро, Аврамовић, Гоцић 1, Удовичић 2, Гак, Душко Пијетловић 1, Никић 1, Алексић 1, Радјен, Филиповић 1, Прлаиновић, Стефан Митровић 2, Гојко Пијетловић.

Играч више: Србија 13 (5), Шпанија 11 (8), Петерци: Шпанија 1 (1).

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog