Društvo

Нови Сад: Ухапшен лажни ''Михаил Путин''

НОВИ САД - Новосадска полиција ухапсила је Мирка Голушина (28) из Жабља због сумње да се лажно представљао као руски држављанин Михаил Путин, сувласник Компаније "Гаспром", саопштено је из Полицијске управе у Новом Саду.


Голушин се терети да је преваром оштетио више људи, обећавајући да као сувласник "Гаспрома" може да им набави пољопривредну механизацију марке "Џон Дир" по повољним условима.

Лажни Путин успио је да на превару од једног Новосађанина и жене из Шајкаша узме 27.000 евра, како би им наводно набавио "Џон Дира".

Преварант се терти и да је од једног једног Новосађанина наводно на пробу узео комби за који је требало да плати 6.000 евра, у року од три мјесеца. Умјесто да врати комби власнику, Голушин га је уз доплату, у мјесту Умчари замијенио за друго возило.

Полиција наставља рад на утврђивању укупне криминалне активности осумњиченог и позива грађане који су били жртве преваре или имају информације о пребивалиштима или боравиштима Мирка Голушина, да о томе обавијесте полицију, позивом на број: 063/527 393.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog