Društvo

Eулекс хвали црногорску полицију

ПОДГОРИЦА - Управа полиције Црне Горе остварила је значајан напредак у достизању европских стандарда, оцијенили су преставници Еулекса након разговора са званичницима црногорске полиције.


Делегацију Еулекса, коју је предводио шеф полицијског извршног одјељења Џејмс Албрехт, примио је помоћник директора Управе полиције Веско Вукадиновић, а у црногорској делегацији били су службеници криминалистичке и граничне полиције и за међународну полицијску сарадњу.

Из Управе полиције је саопштено да је посјета реализована ради утврђивања будућих модела сарадње и иницијативе за потписивање техничког споразума о сарадњи између Управе полиције и Еулекса.

Вукадиновић је пренио спремност Управе полиције да се досадашња добра и квалитетна сарадња између црногорске полиције и Еулекс-а оснажи потписивањем техничког споразума.

Он је додао да Управа полиције посебну пажњу посвећује развоју регионалне и међународне сарадње, што, како је рекао, потврђује велики број до сада реализованих полицијских операција и акција.

Осим Споразума, који ће са црногорском полицијом бити потписан ускоро, делегација Еулекса ће потписати и са албанском и македонском полицијом, а то је већ учињено са полицијом Србије.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog