Društvo

Бања Лука: Нове информације о јутрошњој пуцњави

БАЊА ЛУКА - Приликом јутрошњег разбојништва над три радника агенције за безбједност "Алфа секјурити" у Пиланској улици у Бањој Луци у пуцњави је повријеђен jeдан од радника ове фирме Јадранко Гранула, потврдила је замјеник портпарола Окружног тужилаштва Бања Лука Мира Милетић.


Незванично, Гранула је рањен у стомак, а Милетићева је навела да је повријеђени смјештен у Клинички центар Бања Лука и да се налази ван животне опасности.

Она је потврдила да су разбојништво извршила три до четири маскирана лица од којих су двојица била наоружана аутоматским оружјем, када је отуђена за сада непозната сума новца која се налазила у врећама.

Фронтал.рс сазнаје да је још један члан обезбјеђења повријеђен ударцима пиштоља у главу.

У Пиланској улици у Бањој Луци јутрос између осам и девет часова извршено је кривично дјело разбојништва над три радника "Алфа секјуритија", који су преносили новац клијената "ОМВ" Бања Лука - Приједор и "Делта макси" Бања Лука.

Дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бања Лука обавио увиђај на лицу мјеста, те наложио да се предузму све потребне истражне мјере и радње ради откривања починилаца овог кривичног дјела.

Портпарол ЦЈБ Бања Лука Госпа Арсеновић потврдила је да је јутрос у Пиланској улици у Бањој Луци извршено разбојништво над комбијем предузећа "Алфа секјурити" из Бање Луке.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog