Društvo

Ћулум: Појачати истрагу о убиству Милана Вукелића

БАЊА ЛУКА - Новоименовани начелник Центра јавне безбједности Бања Лука Дарко Ћулум најавио је интензивнији рад на свим неријешеним случајевима из претходног периода, а поготово истрази о убиству Милана Вукелића.


"Појачана је и истрага убиства Мирјане Ловрић из јануара 2008. године. Интензивиран је рад полиције и на осталим случајевима тешких разбојништава и других кривичних дјела", рекао је Ћулум.

Он је навео да је некад познато ко су извршиоци неког кривичног дјела, али да се то мора документовати и да - када нема довољно доказа, нема ни дјела.

"Доказивање је најнезахвалнији и најтежи дио посла полиције и тужилаца", оцијенио је Ћулум.

Он је додао да ће приоритет рада бањалучке полиције бити сузбијање криминала и смањење броја кривичних дјела и прекршаја на овом подручју.

"Комплетан униформисани полицијски састав биће усмјерен на појачавање рада и спречавања вршења кривичних дјела. Спремни смо да се обрачунамо са свим видовима криминала", навео је Ћулум,

Он је најавио и неке кадровске промјене, најприје у попуњавању већ упражњених радних мјеста, те да ће бити промјена и на радним мјестима командира полиције.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog