Politika

Михајлица: Заједнички кандидат за предсједника РС и члана предсјеништва БиХ

НОВИ ГРАД - Предсједник Српске радикалне странке Републике Српске Миланко Михајлица најавио је данас да ће та странка, са СДС-ом и ПДП-ом, на октобарским изборима имати заједничког кандидата за предсједника Републике Српске и заједничког кандидата за члана Предсједништва БиХ из РС.


Он је додао да ће осим ове три, њихове заједничке кандидате за највише функције у РС и БиХ подржати и неколико мањих странака, које се постепено сврставају у јединствени опозициони блок.

На централној слави радикала Републике Српске - Света три јерарха у мотелу "Арена" у Пољавницама код Новог Града, Михајлица је истакао да је већ у току израда заједничког програма, гдје је приоритет јачање привреде и отварање нових радних мјеста.

Стварање јединственог опозиционог блока потврдили су данас и предсједник СДС-а Младен Босић и члан Извршног одбора ПДП-а Игор Црнадак.

Присутни су били и представници Демократске партије, Народне демократске странке, Пензионерске странке, Еколошке странке, СДС-а 1990. и равногорског покрета.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog