Politika

НСП: Добој тероришу тајкуни из СДС и СНСД

ДОБОЈ- Свим Добојлијама је познато да у Добоју не постоји ни СДС нити СНСД већ само једна група профитера из обе странке који међусобно сарађују и договарају уносне послове.


Управо њихова лична, мафијашка, разрачунавања су Добоју донијела сукобе, убиства и терористичке нападе као што је јучерашње бацање експлозивне направе на роштиљницу која се налази у склопу Спортско-рекреационог центра „Преслица“ на Озрену.

Становници oпштине Добој, са којима се већ годинама манипулише и служе само као гласачка машинерија у циљу богаћења појединих добојских тајкуна, огорчени су на посљедње догађаје који уносе немир и страх у сваку кућу и у сваку породицу.

Нова социјалистичка партија, као једина партија у РС и БиХ која се јавно декларише за оштру, отворену и бескомпромисну борбу против криминалаца из свих странака и свих народа, позива МУП и Тужилаштво РС да јавно објелодане детаље ове истраге, са именима свих актера који су у њој учествовали.

Сигурни смо да ће истрага потврдити општепознату истину, а то је да је Добој постао мјесто опасног живљења, град у коме се живи у страху од бомбашких напада и мафијашких обрачуна. На жалост, ово није ни први, а ни посљедњи случај овакве природе и сигурни смо да ће их бити још, вјероватно са још трагичнијим исходима.

Грађани Добоја су сваким даном свјеснији да их „познате“ актуелне странке воде у неизвјесност и нове „сукобе“, а све под плаштом одбране националних интереса, те им овим путем јавно поручујемо да ће сигурно одговарати и пред надлежним али и пред судом свог народа.

Не може се сопствени народ пљачкати и терорисати и за то не одговарати, будите сигурни да долази и ваш ред, упозоравају у данашњем саопштењу из Општинског одбора НСП Добој.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog