Sport

Ана Ивановић неће наступати за Србију против Словачке

БЕОГРАД – Тенисерка Ана Ивановић неће наступати за репрезентацију Србије у мечу Фед купа против Словачке у Београду, саопштено је из тима српске тенисерке.


Како се наводи у саопштењу, договор о томе постигнут је са људима из Тениског савеза Србије.

„Разговарала сам са селектором Дејаном Вранешом и предсjедником Савеза Слободаном Живојиновићем и дошли смо до закључка да, имајући у виду околности у којима се налазим и све што се догодило у последње вријеме, није прави моменат да будем дио тима”, рекла је Ана Ивановић.

Додала је да и без ње Србија има добар тим предвођен Јеленом Јанковић, као и да је „ово добра прилика за младе играцице да се опробају на великој сцени”.

„Знам да ће српски тим, као и увијек, дати све од себе и показати велику борбеност. Ја ћу наставити да предузимам све неопходне кораке у циљу повратка у форму и кључно је да тренирам са својим тимом и да играм турнире”, рекла је Ана Ивановић.

Наводи се и да је Живојиновић оцијенио да је тенисерка „прошла кроз веома тешка искуства у последње вријеме”.

„Ми је подржавамо у напорима да учини све што је могуће како би се вратила у врх. Ана има све вријеме овога свијета, она има само 22 године и ускоро ће се вратити”, рекао је Живојиновић.

Након лоших резултата Ана Ивановић је пала на 58. мјесто ВТА листе.

Србија против Словачке у априлу игра меч за опстанак у Свјетској групи Фед купа.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog