Sport

Борац изгубио у Мостару

Зрињски је под Бијелим бријегом дошао до своје десете овосезонске побједе, након што је са три гола Крешимира Кордића савладао бањoлучки Борац.


Првих 45 минута под Бијелом бријегом протекло је у класичној фудбалској успаванци. Једино вриједно спомена из првог полувремена био је ударац Драгичевића главом у 4. минути, али је лопта отишла преко гола.

Борац се концентрисао на чување своје мреже, те ниједном нису запријетили голу Зрињског, а Племићи нису имали превише идеја у нападу.

Ни наставак утакмице није донио нешто бољу игру на терену. Владо Задро је у 59. минути озбиљније запријетио голу Борца, али безуспјешно. На другој страни узвратио је Вукеља, али се нападач Борца прописно обрукао.

Зрињски је дошао у водство у 67. минути, а стијелац је био Крешимир Кордић, који је погодио главом гол Борца након центаршута се лијеве стране. Племићи су удуплали вођство из сличне акције у 81. минути, а егзекутор је поново био Кордић.

У посљедњој минути утакмице, Кордић је постигао хет-трик на асистенцију Стевановића, те поставио коначних 3:0 за мостарску екипу.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog