Sport

''Плацви'' све ближе титули

ЛОНДОН - Челзи је из једине праве шансе у првом полувремену успио да сломи отпор Болтона синоћ на Стамфорд Бриџу, а потом се фаворит помало и бранио у финишу.


Одбранио се, остало је 1:0 и сада тим Карла Анћелотија има четири бода више од шампиона Манчестер јунајтеда, који је урпскао ствар за викенд у Блекбурну (0:0).

Шампионски марш Челзија почео је прије неколико недјеља, али је најважнију битку до вечерас лондонски тим добио управо на терену Јунајтеда у прошлом колу (1:2), када је узео сва три бода и преузео вођство.

Поготку Николаса Ањелке са четири метра претходио је диван центаршут Дидијеа Дрогбе слабијом, лијевом ногом. Прије тога, Челзи није имао шансу.

Франк Лампард је у 83. минуту погодио стативу са 18 метара, а потом је публика на Бриџу чак и стријепила, јер је Болтон осјетио несигурност код домаћих играча и видео шансу да још више "закува" шампионат.

Овако, Челзи четири кола прије краја има четири бода више од Јунајтеда, а шест од Арсенала, с тим да "тобџије" у сриједу играју дуел 34. кола са Тотенхемом.

Тријумф над Болтоном четврти је у низу за Челзи, а пети у посљедњих шест мечева, током којих имају само један реми, у Блекбурну (1:1).

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog