Sport

Партизан налази спонзора у турском Ефес Пилсену

Најтиражнији турски спортски лист "Фанатик" објавио је да познати произвођач пива "Ефес Пилсен" преговара са челницима српског шампиона о спонзорству.


То би могло да се догоди, под условом да компанија "Ефес Пилсен" успјешно заврши преговоре о улагању са руководством црно-бијелих!

Свјетски познати произвођач пива, који се у тексту назива "локомотивом турске кошарке у последњих 30 година", по усвајању новог, ригорозног закона више неће моћи да улаже у спорт, нити да се рекламира на спортским борилиштима у својој земљи.

Истанбулски Ефес, стандардни учесник Евролиге, у том случају би био угашен, док би истоимена компанија потражила нове начине да се пробије до потрошача широм Европе.

Како пише "Фанатик", прва жеља "Ефес Пилсена" је сарадња са Партизаном, док је "план Б" везан за московски ЦСКА.

Лист повлачи паралелу, да је Партизан ове сезоне отишао на Фајнал фор Евролиге са буџетом од четири милиона евра, док Ефесу то није пошло за руком иако је располагао са 25-30 милиона.

"Фанатик" тврди да су обављени први разговори са предсједником црно-бијелих Предрагом Даниловићем, а да као посредник у њима учествује и легенда Партизана Владе Дивац, сада први човјек националног олимпијског комитета.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog