Sport

Србија почела припреме за Мондијал (видео)

Фудбалска репрезентација Србије окупила се у Спортском центру "Ковилово", чиме је и званично почела „Операција Јужна Африка“.


Селектору Радимиру Антићу на почетак припрема пред Мундијал који почиње 11.јуна, јавили су се сви позвани фудбалери изузев капитена Дејана Станковића, који ће се државном тиму прикључити у сриједу у Аустрији, гдје ће наш национални тим спровести базичне припреме.

На конференцији за новинаре, којој су присуствовали нападачи Марко Пантелић и Никола Жигић, поручено је да наша репрезентација има жеље и планове од којих неће одступити.

"На Светски куп идемо да достојно репрезентујемо српски фудбал, да потврдимо све оно што смо остварили у квалификацијама и од те намере нећемо одступити", рекао је Жигић.

Према ријечима двојице нападача, заједничка жеља је да се пласирају у осмину финала, а потом да растерећени покушају да ураде нешто више.

"Добро су нам познате вредности свих репрезентација са којима ћемо играти у Јужној Африци. Гану предводи наш стручњак Милован Рајевац, са којим смо радили у Црвеној звезди и сигурно је да он има све информације о нашој игри. Ми, ипак верујемо у своје снаге и желимо да добијемо све три утакмице у групи".Није мала ствар бити медју 32 најбоље екипе света... Најбитније је да нас заобидју пехови и да увек будемо концетрисани на наредни меч. Први циљ је да прођемо групу, рекао је Жигић.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog