Kultura

TБФ у ДФК

На стејџу Демофест клуба овог петка одржаће се концерт сплитског бенда ТБФ (The Beat Fleet) који ће за вријеме двосатног концерта одсвирати пјесме са посљедњег албума „Галерија Тутнплок“ као и пјесме са претходна три албума.


Овај јединстевни музички састав основан је 1990. године у Сплиту, а њихова музика и текстови су потпуно другачији од осталих и управо је то успијех овог бенда. Пјесме које су се издвојиле код публике, а које ћете имати прилику чути и у ДФК су: Луд за њом, Фантастична, Ђита, Смак свита, Носталгична, Тобоган, Алес гут итд.

Бенд чине Александар Антић (вокали, скречеви, самплеови), Младен Бадовинац (вокали), Лука Барбић (вокали, клавијатуре, самплеови), Огњен Павловић (басс), Нишка Мандалинић (гитаре) и  Јанко Новоселић (бубњеви).

ТБФ иза себе има велики број освојених награда: пет награда "Црни Мачак", десет "Златних Коогли", 11 “Порина” и „Индекс“ (регионална награда) за најбољи хип-хоп албум.

Дискографија:

* Пинг-понг (умјетност здравог ђира), 1997.

* Ускладимо топломјере, 2000.

* Максон Универсал, 2004.

* Галерија Тутнплок, 2007.

* Перпетум Фритуле

Концерт почиње у 22 часа. Цијена карте је 15 КМ, а сви заинтересовани своју карту могу потражити у ДФК пабу који се налази одмах поред клуба.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog