Društvo

Давидовић обећао три нова вртића

БАЊА ЛУКА - У Бањој Луци ће ускоро бити завршена три нова вртића са 600 мјеста за малишане, за шта ће средства одобрити Влада Републике Српске, најавио је данас градоначелник Драгољуб Давидовић.


Он је на данашњем пријему одржаном поводом завршетка Међународне недјеље дјетета рекао да је овај празник само један од начина да се скрене пажња на дјечија права и да она буду уважавана.

"Задовољан сам како су током ове седмице дјеца водила Бањалуку", рекао је Давидовић након што су му малишани из удружења "Сва дјеца свијета" предали кључеве града које су чували протеклих недјељу дана.

Директорка Центра за предшколско васпитање и образовање Бањалуке Наташа Радуловић рекла је да малишани сваке године осмисле нешто лијепо што ће оставити граду, истичући да су дјеца бањалучког вртића "Радост" ове године за поклон градоначелнику уручили умјетничку слику "Кастела".

Она каже да су малишани ових дана на Тргу Крајине продавали шољице, властите израде, од којих је приход отишао у добротворне сврхе породицама са пуно дјеце, као и осталим угроженим и сиромашним грађанима.

Поводом завршетка Међународне недјеље дјетета градоначелник Бање Луке Драгољуб Давидовић организовао је пријем за дјецу из Центра за предшколско образовање и васпитање.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog