Politika

Додик био у Дизниленду, а Лагумџија!?

ПРИЈЕДОР - Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је данас да предсједник СДП-а Златко Лагумџија позива и призива неку врсту сценарија који је познат из жеље да се дестабилизује ситуација.


"Стање у Федерацији и блокаду од стране СДП-а оцијењујемо као покушаје да се призове ново међународно интервенисање у БиХ и да се на томе истрајава", рекао је Додик коментаришући Лагумџијину изјаву да ће улице Триполија бити Дизниленд за оно што би се могло десити у БиХ ако не буде формирана власт.

Он је подсјетио и на раније Лагумџијине изјаве да ће послати војску "ако Додик нешто уради" и да ће од Федерације БиХ направити Западну Њемачку, а од Републике Српске - Источну.

"То су све смијешне ствари, па пошто је поменуо Дизниленд, све је то помало дјечија прича", оцијенио је Додик додајући да је он био у Дизниледну, али да не зна да ли је био и Лагумџија.

Предсједник СДП-а БиХ Златко Лагумџија изјавио је да ће, ако до краја марта не буде формирана власт у ФБиХ и на државном нивоу, улице Триполија "бити Дизниленд у односу на оно што би се могло десити овдје".

Komentari
Twitter
Anketa

Zamislite da imate dijete staro 18. godina, šta biste mu savjetovali?

Rezultati ankete
Blog