Vijesti

Monika Beluči snima film u Republici Srpskoj!

BANJALUKA - Emir Kusturica tokom posjete Banja Luci saopštio da u maju u Trebinju počinje snimanje filma „Ljubav i rat“ sa Monikom Beluči!

Lijepa glumica i režiser posjetili su u subotu Banju Luku, gdje ih je ugostio predsjednik RS Milorad Dodik.

Nakon prijema kod predsjednika RS Monika Beluči se kratko obratila novinarima, izjavivši kako je veoma srećna što je danas u našem gradu.

„Vaš predsjednik je veoma šarmantan čovjek, i veoma energičan“, rekla je lijepa glumica kroz osmijeh, nasmijavši se samo na pitanje kako je uspjela da odoli njegovom šarmu.

Na pitanje kako je biti najljepša žena na svijetu, skromno je dodala: „Uopšte ne razmišljam o sebi na taj način. Ja sam sasvim obična žena“.

Kusturica je za posjetu Banja Luci čuvao i jednu ekskluzivu.

„Ovo je idealna prilika da vam i zvanično saopštimo da u maju u Trebinju počinjemo sa snimanjem filma koji će se zvati „Ljubav i rat“, a u kome će glavnu ulogu igrati Monika Beluči, a uz pomoć predsjednika Dodika“, saopštio je reditelj.

Lijepa Monika je istakla da je veoma srećna zbog ovog filma, i da joj je drago što će imati priliku da tokom snimanja bolje uopzna našu zemlju i ljude.

Predsjednik RS Milorad Dodik se zahvalio gostima na dolasku u Banju Luku, saopštivši da je ovo najbolja promocija u svijetu koju RS i Banja Luka mogu da dobiju.

„Emir Kusturica je čovjek kome sam veoma zahvalan na ovome danas, veliki čovjek koji širi dobre vijesti i pozitivnu energiju“, kazao je Dodik, naglasivši da je veoma srećan što je imao priliku da ugosti i direktore Kanskog i Filmskog festivala u Maroku.

Jedna od najljepših žena svijeta, Monika Beluči stigla je u Banja Luku iz Pariza u subotu oko 14 časova, a na aerodromu je dočekao Emir Kusturica.

Nekoliko novinarskih ekipa, zajedno sa nekolicinom fanova koji su se nadali autogramu, ili možda fotografisanju sa Monikom, s nestrpljenjem su čekali avion više od dva sata.

Veliki broj građana i novinara okupio se i ispred Palate predsjednika u Banjoj Luci, gdje je postavljen i crveni tepih, kojim se Monika prošetala zajedno sa Kustiricom. Predsjednik RS Milorad Dodik je stigao u Palatu nešto ranije i dočekao filmsku divu.

Kako je ranije najavljeno, italijanska glumica Monika Beluči biće gošća ovogodišnjeg "Kustendorfa", a prije dolaska u Drvengrad planirane su posjete Banja Luci i Višegradu.

Nakon kratkog boravka u najvećem gradu Srpske Monika Beluči otputovala je u pratnji Emira Kusturice njegovim helikopterom u Višegrad gdje će posjetiti Andrićgrad, a zatim će se uputiti na Mokru goru gdje će biti glavna gošća filmskog festivala "Kustendorf".

Mondo/Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog