Vijesti

Cvijanović: Napade na ličnoj osnovi doživljavam kao nemoć onih koji ih upućuju

TREBINJE - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da napade na ličnoj osnovi doživljava kao nemoć onih koji ih upućuju.

"Kada me neko napada, smatram da dobro radim svoj posao", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Trebinju, komentarišući izjavu predsjednika SDS-a Mladena Bosića da Vlada Republike Srpske, koju ona vodi, nema kapacitet niti autoritet da nešto učini na poboljšanju uslova života u Srpskoj.

Ona je istakla da je Vlada Srpske opredijeljena da radi na poboljšanju životnog standarda svojih građana, što pokazuje i realizacijom konkretnih projekata u različitim oblastima.

"Nastavićemo i ubuduće da se ponašamo na takav način i to je ono što boli Bosića", istakla je Cvijanovićeva.

Ona je napomenula da, uz otvaranje novih radnih mjesta u tekstilnoj industriji, slijedi i zapošljavanje u enrgetici, kao i otvaranje energetskih objekata, te napredak u drugim oblastima.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić smatra da Vlada Republike Srpske, koju vodi Željka Cvijanović, nema kapacitet niti autoritet da nešto učini na poboljšanju uslova života u Srpskoj i da premijer Srpske "prevashodno ima obavezu da zaštiti svoje političke mentore i vrh SNSD-a".

(Srna/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li podržavate ideju da se Dan Republike Srpske umjesto 9. januara slavi 15. februara?

Rezultati ankete
Blog