Vijesti

Slučaj Vulić: Ministarstvo najavilo sastanak sa predstavnicima Grand trejda

Iz Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske za sutra je najavljen sastanak s temom: Izgradnja kompleksa stambeno-poslovnih zgrada koji gradi investitor “GRAND TRADE” d.o.o. Banja Luka.

Sastanka će se odnositi na objekte koje ovo preduzeće gradi na prostoru između ulica Vuka Karadžića, Jovana Dučića, Pave Radana i Prvog krajiškog korpusa u Banja Luci.

Takođe razmatraće se i izjašnjenje investitora izgradnje na prijedlog za rješavanje trajnog statusa i obezbjeđivanje privremenog prilaznog puta porodici Vulić, koji treba da dostavi njihov pravni zastupnik, advokat Siniša Marić, u skladu sa zaključkom sa sastanka održanog 17.06.2013.godine u Administrativnoj službi grada Banja Luka.

"Na sastanak su pozvani predstavnici investitora “GRAND TRADE” d.o.o. Banja Luka, gradonačelnik Grada Banja Luka, te načelnik CJB Banja Luka, direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, glavni republički urbanističko-građevinski inspektor i pravobranilac Republike Srpske", rečeno je u ovom ministarstvu.

(Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog