Vijesti

Horizonti 2020

Novi program EU za istraživanje i inovacije

BANJALUKA- Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija prisustvovaće danas u Banjaluci info-danu o temi "Horizont 2020" na kojem će biti predstavljen novi program Evropske unije za istraživanje i inovacije za period 2014-2020. godina.

izvor: Srna

Prezentaciju organizuje Univerzitet u Banjaluci u saradnji sa Europrojekt centrom i Ministarstvom civilnih poslova BiH povodom objavljivanja novih poziva za projekte u okviru programa "Horizont 2020", a prezentaciji će prisustvovati i rektor Univerziteta u Banjaluci Stanko Stanić.

Riječ je o novom programu sa budžetom od 80 milijardi evra iz koga će se finansirati istraživački, tehnološki i inovacijski projekti, a svi prisutni će imati priliku da saznaju više informacija o samom programu - kome je namijenjen, koja su pravila učestvovanja, kako aplicirati za projekte i slično.

Info-dan o temi "Horizont 2020" biće održan na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Banjaluci sa početkom u 11.00 časova, najavljeno je iz resornog ministarstva.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog