Vijesti

Obnovljena zgrada Fonda PIO u Doboju

BIJELJINA - Zgrada Filijale Fonda za penzijsko-invalidsko osiguranje Srpske i Poslovnice u Doboj, ponovo su u punoj funkciji, jer su rekonstruisane i modernizovane nakon teških oštećenja u katastrofalim poplavama u maju, saopšteno je iz ovog fonda.

"Nakon pet mjeseci otežanog rada, sada Filijala Doboj spremno dočekuje zimu. U punom kapacitetu može da prima i rješava zahtjeve osiguranika i korisnika, budući da se nakon poplava, u čišćenju, isušivanju i rekonstrukciji objekata rad odvijao u improvizovanim prilikama, u jednoj prostoriji", navodi se u saopštenju. 

Potpuna rekonstrukcija objekata filijale i poslovnice, ukupne površine 1.100 metara kvadratnih, izvršena je vlastitim sredstvima Fonda PIO, čime je ova filijala postala prva republička institucija koja je na području grada Doboja, nakon razornih poplava, u potunosti obnovljenja i stavljena u funkciju. 
Rekonstruisanjem, sjedište Filijale Doboj je modernizovano i inovinrano šalter-salom, budući da je bila jedina filijala Fonda PIO koja za rad sa korisnicima nije imala šalter-salu. 

Iako je Filijala Doboj, sa sedam pripadajućih poslovnica, u proteklih pet mjeseci radila u otežanim uslovima, u Fondu napominju da se, zahvaljujući punom zalaganju svih zaposlenih, nije zaostajalo u izvršenju planiranih zadataka. 

"Posebnu zahvalnost izražavamo penzijskim fondovima u okruženju koji su ponudili svaku vrstu pomoći u rekonstrukciji spisa potpuno uništenih u katastrofalnim majskim poplavama", kažu u Fondu PIO Srpske. 

Zaposleni u Filijali i Poslovnici Fonda PIO Doboj usluge osiguranicima i korisnicima prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja pružaju svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 časova.

izvor: Srna 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog