Vijesti

Cvijanović sa polaznicima Akademije za političke ldiere

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović primila je danas u svom kabinetu učesnike programa Akademija za političke lidere u BiH.

U okviru modula „Mladi i regionalna saradnja“, kao dijela programa Akademije za političke lidere koju organizuje "Perpetuum mobile - Institut za razvoj mladih i zajednice" iz Banjaluke, predsjednica Cvijanović je sa polaznicima Akademije razgovarala o temi „Regionalna saradnja“.

Govoreći o aktivnostima Vlade Republike Srpske i republičkih organa uprave, predsjednica Vlada je naglasila da Vlada Srpske kontinuirano preduzima aktivnosti u cilju uspostavljanja i unapređenja regionalne, međuregionalne i prekogranične saradnje.

Predsjednica Vlade je ovom prilikom istakla značaj predstavništava Republike Srpske u promociji privrednih potencijala Srpske, kao i političkih stavova, naglašavajući njihov angažman na obezbjeđenju humanitarne pomoći stanovništvu u ugroženim područjima tokom poplava koje su u maju i avgustu prošle godine pogodile Republiku Srpsku.

Tokom razgovora, predsjednica Cvijanović je polaznike Akademije upoznala i sa najznačajnijim međunarodnim i regionalnim projektima u kojima učestvuje Republika Srpska, kao i aktivnostima koje se preduzimaju u okviru članstva u Skupštini evropskih regija.

izvor: Frontal

 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog