Vijesti

Milići: Vasiljević ponovo poziva Dukića na poligraf!

U otvorenom pismu koje je u sedmici iza nas poslao Slobodan Vasiljević, čovjek koji mjesecima ukazuje na protivzakonite radnje prvog čovjeka kompanije "Boksit", Rajka Dukića, istog je pozvao na zajednički poligraf.

U tom pismu koje možete pročitati ovdje, Vasiljević poziva Dukića da zajedno odu na poligraf, prilikom kojeg bi Dukiću  postavio četiri pitanja: 

"1. Da li si ti naručio ubistvo Mladena Mimića?

2. Da li znaš ko je izvršilac ovog zločina?

3. Da li si ti lično brutalno pretukao trudnu Zoricu Marinković? 

4. Da li si ti lično pretukao Jelenu Simić?"

Slobodan Vasiljević smatra da Dukić ne smije da se odazove poligrafskom testiranju isključivo iz razloga što ga ne bi prošao i podsjeća da je na mitingu podrške koji je sam sebi organizovao, Dukić rekao da je spreman otići na testiranje. Za to postoji 800 svjedoka. 

"Ja ću, Dukiću, sve ove tvrdnje dokazati, a narednih dana ću dati i zvaničnu izjavu nadležnim institucijama. Da učinim i tebi na volju, jer ti voliš poligraf, sve navode ću "potvrditi" na "detektoru laži" i dalje vjerujući da ćeš ti održati riječ i podvrgnuti se istom, zarad istine i pravde, kao veliki borac za istu...", izjavio je Vasiljević. 


Podsjećamo na izjavu koju je vlasnik kompanije "Boksit" dao pred 800 ljudi: 

"Na kraju pred Vama ovdje prisutnim i predstavnicima medija, ovom nepristojnom društvu, koje čini udruženi rušilački poduhvat, nudim pristojnu ponudu da odaberu sertifikovanu instituciju, koja se bavi poligrafskim ispitivanjem, pa da npr. ako kod deset tvrdnji, koje su iznijeli o meni i kompaniji, prođu bar na jednoj, dobiju svi po 50.000 maraka. 

Ukoliko od tih njihovih deset tvrdnji ja prođem na svima, tražim da se javno izvinu meni i svima kojima su svojim prljavim i zlim namjerama i postupcima, lažući i klevećući nanijeli štetu, a ukoliko ne prođem bar na jednom pitanju isplatiću svima gore navedeni iznos, a dotle neka bude po onoj narodnoj: "Psi laju, karavani prolaze". Kompanija"Boksit" , ogromna većina građana Milića, a to se pokazalo na izborima, velika su glava za sitne štakore..."

Autor: Frontal
 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog